Tjeldsund 2020 valgte Sparebank 1 Nord-Norge som fremtidig bankforbindelse

SNNEtt av mange elementer i byggingen av den nye kommunens struktur har vært å avklare fremtidig bankforbindelse. Etter en prosess med tilbudsinnhenting og vurdering falt valget på Sparebank 1 Nord-Norge. Fellesnemnda fattet endelig beslutning i møtet som var 26. september 2019.

Bankavtalen trer i kraft 1.1.2020. Avtalens varighet er på 3 år med opsjon på 2 år for eventuell forlengelse av avtalen.

Mandag møttes partene og avtalen ble signert.

Vi ser fram til et godt og utviklende samarbeid med Sparebank 1 Nord-Norge som vår fremtidige bankforbindelse, sier prosjektrådmann Torbjørn Simonsen

Vi i Sparebank 1 Nord-Norge er veldig glade for at Tjeldsund 2020 har valgt oss som bankforbindelse. De to sammenslåtte kommunene har vist at de er foroverlente, og har på mange områder like verdier som Sparebank 1 Nord-Norge. De har fokus på utvikling av gode lokalsamfunn og på å skape vekst og innovasjon i kommunen. Vi ser frem til å være en god finansiell partner for Tjeldsund 2020 i årene som kommer, sier banksjef Mona Slåtto Olsen.

Legg igjen en kommentar:

%d bloggere liker dette: