Gjestebud/Folkemøter for Tjeldsund 2020 er godt i gang

Forrige uke har det vært arrangert folkemøter/gjestebud i Ramsund og på Evenskjer. De som møtte viste stort engasjement og deltok aktivt i gruppearbeid og dialog om hvordan vi skal bygge vår nye kommune.

Det var presentasjoner og informasjon om det som hittil er gjort ifb. med sammenslåingsprosessen. Prosjektrådmannen og ordførerne fikk fin dialog med folket ifb. med innspill vedr. både kulturbygging og nærdemokratiet.

Innbyggerne i Tjeldsund og Skånland inviteres til innspill for å gi sin mening om hva som er viktig å beholde i den nye kommunen, og hva kommunen skal bli kjent.

Gjennom konseptet gjestebud og Bli-kjent fond er det gode muligheter for innbyggerne til å komme med sine innspill – enten ved å delta på folkemøter eller ved å selv arrangere gjestebud eller andre aktiviteter, som bidrar til kulturbygging mellom kommunene.

Denne uke arrangeres de neste to gjestebudene/folkemøtene i Kongsvik og Grovfjord. Dersom det er noen som ønsker å komme med innspill, oppfordringer eller har meninger om Tjeldsund 2020 er mulighetene gode for å gi tilbakemelding.

 

Bilder fra gjestebud i Ramsund

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Bilder fra Gjestebud på Evenskjer

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Gjestebud Kongsvik

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Gjestebud Grovfjord

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

1 kommentarer på «Gjestebud/Folkemøter for Tjeldsund 2020 er godt i gang»

  1. Tilbaketråkk: Oppsummering fra gjestebudene/folkemøtene | Tjeldsund 2020

Legg igjen en kommentar:

%d bloggere liker dette: