Digitaliseringsrådgiver tilsatt

20180818_102935-02

 

Silvia Hellesvik (42) er tilsatt som digitaliseringsrådgiver i prosjektorganisasjonen til Tjeldsund 2020 og vil gå over i fast stilling i Tjeldsund kommune fra 1.1.2020. Hun tiltrer stillingen 1. oktober og vil ha kontorsted i rådhuset på Evenskjer.

Hellesvik vil arbeide med å forberede kommunen på den digitale fremtiden gjennom digitaliseringsprosjekter og å konkretisere digitaliseringsstrategien og omsette den til handling og aktivitet. Digitalisering vil påvirke og stille krav til fremtidens kommuneorganisasjon på alle tjenesteområdene en kommune skal utføre, og organisasjonsutvikling, endring, læring, valg av teknologiske løsninger og effektivisering vil påvirke oss – mer og mer og raskere og raskere.

Vi er heldig som nå styrker vår kompetanse på dette området og får Hellesvik på kommunelaget vårt, sier prosjektrådmann Torbjørn Simonsen i en kommentar. Hellesvik kommer fra stillingen som rådgiver for intern strategi og utvikling hos rådmannen i Narvik kommune og har der de siste vel 5 årene blant annet arbeidet med endrings- og utviklingsarbeid på strategisk nivå, implementering av Lean som driftsstrategi, robotisering og digitalisering. Hellesvik er utdannet allmennlærer med fordypning i sosiologi og har videreutdanning i teknologi, innovasjon og kunnskap. Hun har og høyeste sertifisering på Lean*.

 

*Lean er en filosofi som går ut på å levere feilfrie tjenester og produkter gjennom å produsere verdi for kunden og å gjøre det så effektivt som mulig. Målet er forbedret økonomisk lønnsomhet og å skape merverdi gjennom økt kundefokus. Lean handler med andre ord om å forstå hva som er verdi for kunden, skape flyt i arbeidsprosessene og å bli en lærende organisasjon.

Legg igjen en kommentar:

%d bloggere liker dette: