Oppfølgingsseminar for Fellesnemnda 26. april

Fellesnemnda, rådmenn, hovedtillitsvalgte og hovedverneombudene gjennomførte to-dagers seminar 21.-22. februar på Hurtigruta/Thon Hotel Svolvær. Denne uken, nærmere bestemt torsdag 26. april gjennomføres det et oppfølgingsseminar.

 Denne gangen har vi lagt seminar innenfor egen kommune, nærmere bestemt Myklebostad kulturhus.

 Hovedtemaet denne gang er samarbeid og samspill i å bygge ny kommune. Hva er status på avtalte tiltak,  endringsarbeidet og samarbeidet som må ligge til grunn for at vi skal lykkes best mulig? Vi skal og se på vårt videre arbeid, saker og arbeidsformer.  Arild Stana fra KS Konsulent er prosessveileder på seminaret.

 Hele programmet for seminaret kan du lese her. Program-samling-fellesnemnda-260418

 

Legg igjen en kommentar:

%d bloggere liker dette: